Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Троцик Михайло, користувач 1ua
Михайло Троцик
Тема: Блистівські телепати.

            Наші телепати

                                  http://nslovo.com/bl... title='Переглянути всі публікації від Раїса Михайленко'>Раїса Михайленко http://nslovo.com/bl... title='08:38' rel='bookmark'>

http://nslovo.com/bl... rel='attachment wp-att-13635'>http://nslovo.com/wp... alt='' height='430' width='550'>

Начальник поштового відділення Блистови Наталія Боюн, котра нині знаходиться у відпустці по догляду за дитиною, і її чоловік Роман, який виконує обов’язки начальника відділення, перемогли у Всеукраїнському конкурсі «Поштові марки України».

На конкурс було представлено чималу кількість поштових марок. Бажаючим працівникам пошти пропонувалося вгадати трьох імовірних переможців конкурсу. Подружжя Боюнів вирішило спробувати. До списку майбутніх лідерів поштового змагання Наталія Миколаївна і Роман Анатолійович внесли поштові марки з назвами «Щедра Україна», «Українське подвір’я» та «7 природних чудес України». І як згодом виявилося, саме ці марки і стали переможцями. Окрім подружжя Боюнів, в Україні ще двоє виявилися своєрідними телепатами, виконав­­ши завдання конкурсу.

Привітали блистівчан начальник центру поштового зв’язку №5 Володимир Соломко та маркетолог Ніна Особа (на знімку справа наліво). Володимир Анатолійович вручив Наталії Боюн теку з марками, які брали участь у конкурсі, і торт.

26 квітня 2012


1


  Закрити  
  Закрити